0476 337 442
Hoeveel kosten video opnames? PRIJSSIMULATIE
//projectiel.be/wp-content/uploads/2016/07/dekombuis-vis-zeebrugge.png

DE KOMBUIS

Christoph was op zoek naar een website om zijn restaurant terug op de kaart te zetten. De website moest voldoen aan de huisstijl en moest mensen aantrekken om iets te gaan eten in het Zeebrugse restaurant.

Christoph stond er op dat hij zelf zaken kon aanpassen aan zijn website, er moest ook een integratie zijn van zijn menukaart, reservatieformulier en de Facebook pagina.

HET DOEL

Het doel van de website was om meer mensen aan te trekken. Het moest dus een site worden die goed gevonden was in Google, er aantrekkelijk uit zag en schreeuwde om te reserveren.

OPLOSSING

Een website gebaseerd op een wordpress frame zodat Christoph, zelf
teksten en foto's kan aanpassen. Het suggestie menu is een roterend menu die vrij veel veranderd, daarom hebben we deze gekoppeld aan hun Facebookpagina. Zo kan hij elke dag een foto van het gerecht online plaatsen en is dit gelinkt aan de website.

RESULTAAT

40% meer gebruikers op hun website, en 30% nieuwe klanten! Deze klanten ontdekten de website en besloten om te boeken bij dit Zeebrugs restaurant.

Counter image
1500
BEZOEKERS
Counter image
160
RESERVATIES
Counter image
30
GROEIPERCENTAGE
Counter image
2018
JAAR AFGEWERKT

RECENTIE VAN DE KLANT:

Christoph en Valerie:

“Via een kennis Kevin leren kennen. Na een kort gesprek overeengekomen over de aanmaak van een nieuwe site. Voor een democratische en eerlijke prijs, een mooie en zeer overzichtelijke website afgeleverd gekregen.
We kregen achteraf ook een verstaanbare uitleg over het beheren van de site.
Bekijk gerust even die mooie site “www.dekombuis.be”
Merci Kevin..”