0476 337 442
Hoeveel kosten video opnames? PRIJSSIMULATIE
//projectiel.be/wp-content/uploads/2016/07/ledenbeheer.png

LEDENBEHEER.BE

Ons grootste project tot nu toe. Deze website zag het levenslicht in mei 2018. Ledenbeheer.be, is een gebruiksvriendelijke online toepassing voor sportclubs en dansscholen, die de ledenregistratie en het beheer daarvan automatiseert.

HET DOEL

Afgelopen maanden onderzochten we welke pijnpunten er zijn binnen de administratie van sportclubs, zoals de betalingen van lidgeld, communicatie binnen het ledenbestand, opvolgen van aanwezigheden, enzoverder. Er komt vaak meer bij kijken dan het oog ziet. Jammer, want de focus van een sportclub zou bij de sport moeten blijven en niet verloren gaan aan de administratieve rompslomp.

WERKWIJZE

Ledenbeheer.be zorgt ervoor dat je door middel van automatisering, de focus terug kan leggen op de sport. Zo besparen we cruciale maar tijdrovende tijd aan administratie, opvolging en communicatie.

Deze verdelen we in onder 4 luiken:

  • Registratie
  • Financieel
  • Communicatie
  • Organisatie

RESULTATEN

Onze klanten (de sportclubs), sparen 70% meer tijd uit aan administratie taken. Dankzij Ledenbeheer is hun communicatie geoptimaliseerd en hun registraties geautomatiseerd. Hierdoor kunnen ze meer tijd en energie steken in de sport zelf.

De focus in ons lanceringsjaar ligt op dansscholen. Daarna gaan we onderzoek verrichten naar andere sporttakken, samen kijken we naar de vereisten per sporttak en passen het programma aan zodat het aan ieders verwachtingen voldoet.

Counter image
26.000
BEZOEKERS
Counter image
14.000
REGISTRATIES
Counter image
80
GROEIPERCENTAGE
Counter image
2018
JAAR AFGEWERKT
RECENSIES VAN KLANTEN:
HYPNOSIS DANCE ACADEMY:

“Reeds 3 jaar waren we bij Hypnosis Dance Academy op zoek naar een online softwarepakket waarmee we onze klanten (veeleisende dansers én ouders) nog beter van dienst konden zijn. Ledenbeheer heeft het allemaal: de instellingen naar kortingen en tarieven zijn legio, de modules zijn tot in detail uitgewerkt en de layout werkt intuïtief. Dit is een kant en klaar pakket waar elke manager met plezier zijn administratie afhandelt waardoor er meer tijd overblijft om bij je klanten betrokken te zijn.”